Bitdefender Mobile Security pentru Android

Bitdefender Mobile Security pentru Android

Daca la inceputurile sale internetul era un loc foarte prietenos in care aveai siguranta datelor de orice fel, iata ca tendinta a inceput sa se schimbe. La fel cum in orice domeniu exista parti pozitive si negative, la fel se intampla si cu internetul, atacurile cu virusi fiind destul de frecvente si cu efecte negative pe termen lung.

Bitdefender poate fi numit unul dintre cele mai populare si eficiente sisteme antivirus de combatere a unor astfel de atacuri. Dupa ce a lansat mai multe programe antivirus destinate sistemelor desktop sau laptop-urilor, iata ca a venit vremea si sistemelor Android, Bitdefender Mobile Security adresandu-se tuturor utilizatorilor de gadget-uri care utilizeaza aplicatii android.

Acest tip de Bitdefender reuneste mai multe instrumente intr-o singura aplicatie, astfel gasim:

– securitate web;

– verificare aplicatii;

– scanare antivirus;

– antifurt;

– vizualizare evenimente.

Fiecare dintre aceste ramuri ofera specificatii care dau o buna protectie electronicelor avute.

Usor de remarcat si navigat, Bitdefender condenseaza toate aplicatiile sale intr-un singur ecran. Daca partea de sus afiseaza nivelul de amenintare actual, indicand actiunile de care are nevoie aplicatia pentru a ramane in conditii de siguranta, partea de jos enumera instrumentele disponibile: scaner malware, securitate web, anti-furt si vizualizare evenimente.

Anti-Malware si detectarea amenintarilor

Chiar daca pare surprinzator scanarea facuta de acest program este atat de rapida de parca nu face nimic. Dezvoltatorul a explicat ca, in timpul unei scanari, Bitdefender extrage informatii numai de la fisierele care ar putea sa afecteze functionarea aparatului. Acesta scaneaza de asemenea, fiecare aplicatie care este descarcata sau actualizata, asigurandu-se ca dispozitivul este intotdeauna protejat. O rescanare este pornita de fiecare data cand device-ul este concetat la calculator. Cu alte dousprezece aplicatii care ruleaza in fundal Bitdefender a avut o medie de doar 10,3 secunde pentru a efectua o scanare a sistemului, iar repornirea device-ului cu programul antivirus instalat dureaza in medie doar 25,1 secunde.

Protectie in timp real

Aproape toate aplicatiile de securitate android scaneaza noile aplicatii, Bitdefender este probabil singurul program caruia nu ii scapa nici o noua aplicatie instalata. Odata incarcata o noua aplicatie, in maxim doua secunde antivirusul lanseaza un mesaj de avertizare. Bitdefender nu furnizeaza doar informatii cu privire la anumite amenintari, pur si simplu aplica teste repetate atat noilor aplicatii cat si celor deja existente pentru a elimina cu eficienta posibilele amenintari.

Securitate Web

Interactiunea pe internet reprezinta scopul fiecarui nou device aparut pe piata astazi. De aceea fiecare individ, companie a dorit includerea unei optiuni de navigare securizata. Bitdefender apara impotriva atacurilor cibernetice, a farudelor, dar accepta doar browser-ul implicit pentru Android. Activarea securitatii Web are un efect redus asupra timpilor de incarcare.

Alte beneficii

Bitdefender ofera protectie si pentru cartelele SIM. Dupa ce ati selectat un numar de telefon pentru comenzi SMS, Bitdefender va trimite un sms de avertizare la numarul vostru de incredere in cazul in care cartela este inlocuita.

Cand un dispozitiv este declarat pierdut, Bitdefender activeaza una dintre urmatoarele optiuni: localizare, alarma, mesaje, blocare sau stergere. Cand blocati de la distanta telefonul, creati un nou cod de acces care poate dezactiva lockscreen-ul.

Bitdefender Mobile Security pentru android este o aplicatie bine gandita, conceputa pentru a tine departe atacurile cu virusi. Are o abordare noua in ceea ce priveste protectia malware, actualizarile, scanarile, totodata fiind si un program inteligent si discret. Caracteristicile anti-furt sunt robuste si suficient de flexibile pentru a fi utilizate cu incredere. Aplicatiile de securitate ocupa un spatiu mic iar pretul la care poate fi achizionat acest produs este unul modic.

Android

 

Te poate interesa si: Stick-ul USB

Share