Renovezi un apartament vechi sau achizitionezi unul nou?

Renovezi un apartament vechi sau achizitionezi unul nou?

Mitul apartamentului vechi, considerat mai ieftin decât un apartament nou din imobilele noi construite, este serios zdruncinat.Odata cu achiziţia unei case ieftine se ascund cheltuieli viitoare de multe mii de euro necesare investiţiilor pentru reamenajare .

Sa renovezi  efectiv un apartament ce l-ai achizitionat cu un pret foarte mic implica schimbarea gresiei, faiantei si a parchetului, inlocuirea instalatiilor electrice si sanitare, cat si achizia unor usi noi, unor geamuri termopan, si eventual o centrala proprie de apartament. Daca adaugam alaturi de achizitia acestora din urma un pret pe manopera, ajungem la o suma de circa 30000 de euro, suma ce variaza in functie de calitatea produselor alese. Cei drept, bugetul acesta este unul mediu, si poate servi ca reper orientativ pentru unele renovări, dar este foarte relativ.

    Pe unii ii pot costa doar 50% din acest buget, iar pe altii, în funcție de necesitățile, pretențiile și disponibilitatea fiecăruia, ii pot costa chiar dublul acestei sume orientative. Se pot cumpăra materiale mai ieftine sau mai scumpe, si se poate opta pentru manoperă mai ieftina sau mai scumpa. Exista multe variabile în povestea asta despre amenajări interioare.

Multe dintre persoanele care sunt in cautarea unui apartament cred ca aleg o varianta profitabila atunci cand se gandesc sa achizitioneze un apartament vechi si ieftin, fara sa calculeze ce inseamna practic, modificarea intregii locuinte de la betonul blocului spre interior.

Si atunci, ne intrebam daca se merita atata timp irosit, atata bataie de cap, doar pentru simplul fapt ca achizitia initiala este cu un pret redus, ajungand in cele din urma, la o suma totala aproximativa la fel, sau chiar mai mare decat a unui apartament dintr-un imobil nou construit. In plus, odata cu achizitia unui apartament nou, beneficiezi de foarte multe avantaje ce sunt incluse in pretul de achizitie.

Exista pe piata imobiliara Ansambluri Rezidentiale ce ofera o compartimentare a apartamentelor mult mai practica decat a celor din blocurile vechi. Drept exemplu, un proiect nou construit, precum NEWCASA Residence, ce ofera spre vanzare apartamente si garsoniere foarte bine gandite si compartimentate. NEWCASA Residence – Galerie foto

55_DSC_4555

NEWCASA1 Residence este un  proiect gandit din dorinta de a satisface cerintele si nevoile tuturor ce sunt in cautarea unei locuinte. Ca si exemplu, se poate achizitiona un apartament cu 2 camere cu numai 850 euro/mp. Achizitia unui astfel de apartament, care este complet nou si nu are nevoie de nici o imbunatatire, vine la pachet cu multe alte avantaje.

 Apartamentele ofertate de NEWCASA1 Residence dispun de o compartimentare practica ce ofera confort si spatiu, de mici incaperi ce pot deservi drept camara, de bai spatioase si de balcoane ce au rol de spatiu recreativ. Se pot achizitiona boxe individuale, ce sunt de folos oricarei familii care locuieste intr-un apartament, si nu in ultimul rand, poti beneficia de propria ta gradina sau locuri de parcare pe care le  poti achizitiona inca de la bun inceput.

In acest moment nu va mai ramane nimic de facut, decat sa cautati un apartament nou, si sa va bucurati de el si de avantajele oferite de acesta.

 

 

Share