Liv Hospital – Tratament si Diagnosticare Cancer

Liv Hospital – Tratament si Diagnosticare Cancer

Liv Hospital – Tratament si Diagnosticare Cancer

Liv Hospital este unul dintre cele mai mari centre de tratament din intreaga lume. Liv Hospital vine in atentia pacientilor romani cu servicii de ultima generatie, aparatura moderna, diagnostic si tratament revolutionar.

Liv Hospital Istanbul este primul spital din lantul LIV HOSPITAL, avand ca obiectiv principal “sanatatea”, pentru indeplinirea caruia sunt folosite metode avansate de diagnostic si tratament conform standardelor mondiale. Liv Hospital ofera servicii medicale de inalta calitate recunoscute la nivel international prin certificatul de acreditare a calitătii acordat de JCI- liderul mondial in acreditarile de sanatate.

Serviciul  de SECOND OPINION din Bucuresti  asigura pacientilor  romani accesul liber la serviciile medicale oferite de Liv Hospital Istanbul.

Serviciul se adreseaza celor care vor sa beneficieze de consultatii, investigatii si tratamente medicale de calitate, realizate de medici specialisti din cadrul Liv Hospital, oferind in mod GRATUIT opinia acestora.

Clinica Turcia

Liv Hospital ofera comunicare şi coordonare cu companiile de asigurări medicale private, servicii de interpretariat si traduceri, consultanta referitoare la cazare si rezervari, servicii de ambulanta aeriene sau terestre. De asemenea ofera GRATUIT opinii medicale secundare si consultatii telemedicale, programari pentru cei care au solicitat controale medicale de rutina si tratament preventiv.

Liv Hospital imbina calitatea serviciilor de ingrijire medicala cu nivelul inalt de pregatire al echipei experimentate de specialisti, chirurgi, asistenti medicali si personal auxiliar. In cadrul spitalului Liv din Istanbul, ne dorim ca toti pacientii romani sa se simta ca acasa, sa poata vorbi in limba lor , de la primul consult pana la intoarcerea in siguranta acasa.

Contact consultant medical:

Eva Pavel

Tel: 0723224923; 0731565187

E-mail: office@liv-romania.ro

WEBSITE: www.liv-romania.ro

Share