Gadget-uri care usureaza munca parintilor

Gadget-uri care usureaza munca parintilor

         Pentru a usura munca parintilor   au aparut cateva “gadget-uri” interesante. Unul dintre ele ar fi caruciorul cu pliere automatizata, cu multiple functii. Creat de o companie americana caruciorul 4moms Origami  se pliaza si se extinde prin simpla apasarea a unui buton. Pliat caruciorul arata ca o geanta de voiaj. 

         Rotile din spate au incorporate generatoare electrice care se incarca singure si te pot ajuta sa-ti incarci telefonul mobil. Este prevazut cu ledu-ri care se aprind in momentul in care apare noaptea. Este prevazut cu un ecran cu cristale lichide care iti indica temperature de afara, kilometrii parcursi si viteza de deplasare. Ca si spatiu de depozitare este foarte generos: pana la 4 sticlute de lapte, loc pentru pampersi si hainute, chiar si reviste de rasfoit in parc. In ciuda pretului destul de ridicat 4500lei in prima luna pe piata romaneasca s-au vandut peste 500 de carucioare. Optional mai poti atasa: scaun auto, landou, adaptor fixare scoica & landou, geanta accesorii + incarcator telefon.

       Dupa plimbarea in parc iti poti aseza copilul intr-un leagan inteligent care imita mersul masinii. Acesta mai poate imita sariturile unui cangur sau chiar tinutul in brate. Mai are si posibilitatea de a fi conectat la smartphone pentru a adormi copilul cu melodiile preferate.

        Clasicile patuturi leagana copilul pe lateral, dar s-a inventat patutul care  are o miscare simpla, liniara. Se misca inainte si inapoi si astfel se creaaza o senzatie placuta, ritmica, nu una de ameteala cum o fac clasicile patuturi. Exista in doua variante: unul simplu si unul pentru gemeni. Ambele sunt din lemn de culoarea alunei.

         Si nu in ultimul rand, si poate cea mai importanta inventie, hainutele care isi pierd culoarea cand bebelusul are febra. Singurul mod de comunicare al bebelusilor este plansul. Asa ca britanicul Chris Ebejer din Suffolk timp de 6 ani a studiat si a inventat costumele “babyglow”. Din pacate, abia din octombrie vor iesi pe piata in culorile albastru, roz si verde pastel. Aceste hainute pot salva chiar si viata copilului. Pretul estimat  este de 20 lire bucata.

          Dar banii nu conteaza pentru sanatatea si confortul copiilor

Te poate interesa si: Ce trebuie sa stim despre caruciorul de copii

Share